Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Saturday, 13 October 2012

Selamat Hari Lahir,baby Fifi

9/10/10,jam 3.50pm...bermulalah kehidupan baru baby fifi,lahirnya ke dunia ini dalam sebuah kereta kami,ketika nak menuju ke hospital,bertemankan en suami ,sambil men'drive"............dgn semangat yg kuat dan tekad ,capai & angkatlah jugak baby & taruk kat atas riba.....sementara untuk sampai ke hospital.....

Pejam celik,pejam celik dan hari ini jugalah genap 2 tahun kelahirannya,alhamdullilah Cik Fifi nie masih lagi breasfeeding.
Mama doakan semoga anak mama ini diberikan kesihatan yang baik,menjadi anak yang disayangi.....,semoga berjaya dunia dan akhirat,insyaallah,amin.


cuti jalan-jalan Gunung Lang,Ipoh,Perak.

Floria Putrajaya 2012

SELAMAT HARI LAHIR UNTUK NUR AIN SAFIRA.....

2 comments:

  1. woww xder ke entry pasal bersalinkan dia..mcm best jer..alhamdulillah still breastfeed..moga anak sy pun bleh sampai 2thun jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de,tp insyaallah nnti akan buat jugak utk kenangan yg x dpt dilupakan,w/p ianya sudah berlalu...
      anak adda skrg brp thn?....moga2 tercapai niat adda utk menyusukan anak adda higga 2 thn....amin.

      Delete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....