Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Monday, 30 July 2012

Hahhhh....lega betul,boleh tarik nafas panjang2.....


Good MorningAlhamdullilah,lega betul dh settle kuiz SHAHRIAH ABDULLAH NOVELIS "LEBIH RAMAI, LEBIH MERIAH DUNIA BLOGGING KITA SEMUA, YA, GITEEW'....Dah penat bermarathon,klik sana klik sini,menanti soalan kuiz keluar,mencari jawapan,berjam2 dok depan pc,kejap berlari anak,kejap ke dapur sambil mengemas,memasak,mandi dsb....sampaikan mata mengantuk dok depan pc pun,masih boleh lagi jari2 ini menari2 di atas keyboard.....hikhik....

"NAK SERIBU DAYA TAK NAK SERIBU DALIH"  ....Ha....tulah dia,kata-kata semangat yang masih ku amalkan hingga sekarang nie....Tambahan pula hadiah2 yang ditawarkan pun cukup besar @bermakna dan lumayan....nak je ku kaut semua,tp,jawapan mesti diadili dulu dan di kasi markah, hahaha........x sabor punya kes lah nie....sabor..sabor...(sabor tu separuh daripada iman kan ..hihihi)....

Good Luck 1for me.....

4 comments:

  1. salam Ramadhan
    semoga berjaya ye
    bestkan dpt jg Myda sertai kuiz Sha tu, teringi jg mula2 tgk tp keadaan x mengizinkan hu hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mama sara nur,...
      kekadang bila join cm gini boleh meningkatkan bil pengunjung blog....& satu lg,entry akan bertambah....sejujurnya,mmg malas gak nk post entry tiap2 hari...hikhikhik..

      Delete
  2. myda..dah selamat hantar jawapan kuiz terkumpul ye? hehehe...tak tau la jawapan tu betul ke dak...janji ada jawapan..hahahha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....