Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Thursday, 19 July 2012

Salam Ramadhan Giveaway-Sweet Lizahanum


Jam tepat 12.30 am,masih lagi dok depan desktop ..sambil2 menunggu patient datang,harap2 malam biar sepi x de gangguan,x de orang yang sakit...nanti dapatlah tido dengan lenanya...menunggu jugak soalan kuiz dr blog Sha...terpandang GA  Ramadhan nie kat blog asyifamustaffa tergerak hati nak join sekali...
Syaratnya mudah saja....Nak join,jom klik SINI ........

Hadiah pun menarik,antaranya....

^
^
^
^
^


Kalau tak dapat yang atas,dapat yg bawah sekali pun jadilah... hihihi.... 

4 comments:

  1. hahhahaha....aduiii ter addicted lak dgn GA ni..harap2 tak berpanjangan la...kekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. oklah Qq,dgn adanya GA nie ,pengunjung blog kita akan bertambah......

      Delete
  2. salam

    jenguk dan follow awk dtg dr segmen yang sama :)
    jemput ke blog saya
    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
    Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....