Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Sunday, 8 July 2012

My Birthday Giveaway 2012

Hari ini saya nak join satu segmen GA dari blog Cetusan Rasa bersempena hari ulangtahun kelahirannya awal bulan Jun yang lepas.....,
Baru  je jadi follower blog Cetusan Rasa.....ni pun gara-gara nak join GA nielah....hehehe....
Tekaan saya dalam RM 10.90 kot....
nak join? klik banner kat atas tu yea......

7 comments:

  1. Salam. Tq myda sebab turut serta. Nanti akak update ye. Good luck!

    ReplyDelete
  2. suka GA sempoi2 cam gini..nak join jugak le..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Qq kita join sama2....manalah tau kot2 betul tekaan kita...

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. salam myda.berziarah disini dan follow kamu yer..akk x sempat lg nk join..adusss:)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal dan follow sini.
    Good luck dear.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....