Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Wednesday, 11 July 2012

Lafaz niat puasa


Tinggal 10 hari lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan Al Mubarak......
Entry msk2 x de,so saja nak share lafaz niat puasa........

4 comments:

  1. myda..saya tiap2 puasa mesti nak bukak buku tengok niat puasa ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu Q,saya google je,buku2 ntah dh kemana.....

      Delete
  2. Dah dekat-dekat nie kena ingatkan lah Myda takut ada yg lupa ye ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..ah kakzakie,saya pun bila sok nk puasa mlm tu baru lah nk menghafalnya..hihihi..

      Delete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....