Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Sunday, 11 November 2012

Wow! Sedapnyer rambutan nie...

 Salam manis dari tuanrumah utk pengunjung2  dan teman2 semua,diharapkan semoga semuanya sihat2 belaka di samping meluangkan masa bersama family  dan teman2........atau mungkin ada yang sibuk nak bercuti @melancong,rancanglah dengan betul sebelum memulakan perjalanan yea.....semoga percutian anda bersama keluarga lebih bermakna dan enjoy.....

3 hari yang lalu,my hubby balik bawak buah rambutan.Katanya  jiran yang bagi buah rambutan nie,dapat 1 plastik besar..Buahnya manis dan isinya lekang....sedap taw rambutan nie!.......tengok kaler kulitnya tu pun dah tahu isinya bagaimana..........




Jangan tak tau yer,buah rambutan nie adalah salah satu my favorite fruits..............tapi bila balik kampung Selama,Perak macam dah tak heran dah dgn buah nie......bila musimnya,sepanjang-panjang perjalanan tu penuh dengan pokok rambutan........





No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....