Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Sunday, 11 November 2012

Nasi Goreng Sempoi



Kalau dah malas sangat nak masak macam2 jenis lauk,nilah dia yang selalu saya buat,x kira pagi ke,ptg ataupun malam.....kekadang tu dalam 1 hari 2 kali masak nasi goreng sempoi nie.....anak2 tak suka kalau mamanya letak vegetables mix(kacang peas+jagung)....kat nasi goreng tu...so mama cari idea lain yg diorang boleh makan sayur,mama pun letak sayur kobis putih......

Isikan nasi goreng  dalam pinggan,sebelum makan tu taburkan sikit lada sulah yea dan bawang goreng,sedap tuu....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....