Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Monday, 13 August 2012

Menang Tempat Ke 5 - Kuiz Shahriah Abdullah

Semalam 11 /8/2012 ,setibanya ku ke tempat kerja jam 11.00 malam,ku terpandang satu kotak besar.......(dlm hati sudah kuduga)..kotak besar yang berbalut kaler kuning tuu....haaa...milik saya rupanya....Happy 1

Syukur alhamdullilah yang tak terhingga dan tak terkata(tp dlm hati ada  sebut alhamdullilah tau),dan berkat kesabaran ku menyertai kuiz Kak Shahriah Abdullah akhirnya membuahkan hasil....rezeki penghujung Ramadhan ok!...
Hahhhh...nie dia muka depan kotak tu......tengok betul2 nama tu.....kalau tak nampak jugak klik gambar tu biar besor sikit.........tertera namaku...saja  je nie nak tunjuk bukti...hikhikhik...

Sekadar ingin berkongsi kegembiraan dengan teman-teman semua......Happy 1

YESSSSSSSSS!DAPAT JUGA DALAM SENARAI TOP 10!Happy 1Alangkah bertuahnya diri ..maceh yea Kak Sha....
..kali nie tak dapat nak uploadkan gambar hadiah2 nya kerana camera ada problem sikit......Alkisahnya,sejak beli samsung galaxy note nie,SIM kad & sd card asyik bertukar2 tepon ,so..lama2 sd card dh x leh baca........zerooooo....0000000 item...
Maknanya segala gambar yg terdapat di sd card turut hilangggg......aarrrrgggggggghhhhhh!
..............

Memang tersangatlah happyyyyyy hati ini kerana dalam kotak tu ada jugak ada sebuah novel.....SETITIS KASIH...thanks Kak Sha....Happy 1

Antara senarai2 hadiah tempat ke 5.....thanks  again Kak Sha........next time anjurkan lagi yea,x sabar2 nak join lagi nih!.........hihihi....Happy 1


Terima kasih banyak2 yea Kak Sha kerana hadiah tu...............Anak dara saya dh habis baca satu buku dah,lepas terima hadiah tu,terus dia amik  & baca....mamanya je yg lum sempat2 lagi nak baca....hehehe....Happy 1

Apa pun jua saya doakan semoga Kak Sha  dan keluarga suksess selalu dan bahagia selamanya....
Tinggal seminggu lagi umat Islam akan menyambut Syawal dan dikesempatan ini saya ingin menyusun sepuluh jari mohon kemaafaan sekiranya selama saya berblogging nie ada menyinggung@menguris perasaan @emosi Kak Sha.........samada kita sedari atau tanpa disedari....Happy 1

p/s akan bersambung ke entry seterusnya....tungguuuuuuu...Happy 1

4 comments:

  1. Wah! Tahniah....seronok dapat hadiah novelkan Myda. Boleh baca bila lapang.

    ReplyDelete
  2. Ha'ah lah Kak Amie,memang seronok betul dpt jugak baca novel Kak Sha nie,kalau nk beli pun ntahkan bila yerk.....
    Kak Amie dh terima hadiah ke?....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....