Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Thursday, 2 August 2012

Iftar ke 12 Ramadhan

Semalam menu berbuka beli kat bazar ramadhan,dan kali nie nak cuba pulak bazar dekat Billion Bangi tu.....memang tak banyak pun gerai2 kat situ.......Beli makanan seawal jam 4ptg,kebetulan pegi ke PKNS nak ambil CF rumah....sambil nak balik tu singgah jap.....

Dengar2 sekarang nie kalau nak renovate rumah kena ada CF,tu yg gi amik tu....selain tu kena juga sediakan plan rumah,slip cukai tanah,cukai pintu yang terkini......

Hidangan sepotong kek span ini ,dilapis dengan aiskrim vanila dan cream perisa capucino.......memang soft teksturnya,telah diberi oleh  ibu kawan my hubby......

dan Black Forest Cake ni juga .........belum lagi dibuka untuk dijamah,semalam kekenyangan sangat.....

ada lagi....cookies nie juga......

kain batik pun ada......
 suka betul kalau dapat kain batik nie.....dan suka buat koleksi banyak2....




set nasi ayam nie pun turut diberi juga.....

yang nie untuk saya.....beli kat bazar ramadhan,anak2 mkn roti john,nasi lemak,chicken chop..dan myhubby makan mee kari....

1 comment:

  1. mantap sekali :)Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....