Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Thursday, 16 August 2012

Salam Lebaran Dariku......


Gambar 2010,sekarang nie dh slim tau...(masa nie tgh pregnant 7 bulan anak ke 6)

Saya selaku pemilik blog ini dengan rasa syukur nikmatnya ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan SELAMAT HARI LEBARAN MINAL AIDIL WALFAIZIN.Mohon kemaafan sekiranya ada terkasar bahasa ,tersinggung perasaan @ emosi terutamanya kepada teman2 alam maya ini,sahabat,sanak-saudara serta pengunjung2 blog ini yang tak pernah jemu berkunjung ke sini,memang tidak dinafikan seronok sangat bila dapat ramai kenalan melalui blog .Selain itu banyak faedah yg saya dpt dr berblogging nie.....Terima kasih semuanya yea kerana sudi berkongsi resepi,alhamdullilah sekarang nie dh rajin sikit ke dapur, hehehe ......

Haaaa...Sebelum balik pastikan keadaan rumah selamat utk ditinggalkan yea,Laptop,komputer riba,Ipod,Ipad segala bagai wajib di bawak,kot2 lah nak update fb@ blog ketika suasana musim raya nie kan.....
maybe nak share dgn kawan2,chating ngan si dia....hikhik.....

Sambil2 tu apakata kita dengarkan lagu ini......

Ikhlaskanlah diri mu
Sucikanlah hati mu
Sebulan berpuasa
Jalankan perintah agama
Selamat hari lebaran
Minal aidil wal faizin
Mari mengucapkan syukur
Ke hadirat Illahi
Kita berkumpul semua
Bersama sanak saudara
Tak lupa kawan semua
Jumpa di hari bahagia
Selamat hari lebaran
Minal aidil wal faizin
( ulang dari mula )
Selamat hari lebaran
Minal aidil wal faizin
( 4 X )

4 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri buat myda sekeluarga...mohon maaf andai ada tersalah kata sepanjang perkenalan kita :)

    bestnya myda dah slim :)..tahniah

    ReplyDelete
  2. salam lebaran juga utk Qq dan keluarga...saya pun sama juga mohon kemaafan dari Qq jika ada salah & silap...
    p/s gambar kt atas tu masa tgh pregnant 7 bulan...

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Myda. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  4. Slmt hari raya juga utk kak amie dan family....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....