Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Thursday, 27 September 2012

Free Gift-Non Stick Fry Pan Seagull 24cm

 NON STICK FRY PAN SEAGULL 24CM
 Ini N3 berkaitan koleksi free gift lagi yea.Ada yang bosan ke dengan  N3 koleksi  barangan saya nie?....hehehe....janganlah cam gitu,saja sekadar ingin share dengan teman-teman je.....
kalau ada yg tak suka tu boleh abaikan yea,tak de paksaan pun utk membacanya.....



Saya nak war-warkan betapa happynya saya bila dapat  Kuali Non Stick nie,kalau nak beli,ntahkan bila gaknya,yelah semua duit gaji awal2 lagi dah bajet nak bayar hutang,hutang keliling pingganglah katakan ..hehehe.....org kata kalau x berhutang tak de harta,betul ke?.....betullah tu....

Bukan satu tetapi 5 biji  sekali gus dapat.Inipun dapat dari belinya aircond jenama York.Dah tak payah nak membeli,senang saya bukan?.....my hubby keje cam tu,bolehlah dapatkannya dgn percuma......1 biji dah guna,yg lain tu simpan dulu......sayanglah kalau guna semuanya.......


 Non Stick Fry Pan Seagull ini bersaiz 24cm.

6 comments:

  1. best guna kuali nonstk nie..wat apa2 pun snang..x lekat:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu zila.....
      memang best sgt2,kalau nk wt pankek lg senang...bila dh ada kuali non stick nie,kuali lama dh lupa.....

      Delete
  2. mak oiii... dapat 5 biji ko... bagi kak Amie 1 bijik ye Myda ha ha ha hahh

    ReplyDelete
  3. bestnyer dpt free gift.. kuali plak tu.. kalau dpt brg yg blh guna mmg kite suka sgt kan..

    ReplyDelete
  4. Mmg x terkata dah gembiranya. .tersenyum lebar terus.....hehehehe....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....