Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Thursday, 19 September 2013

Takada Waffle Maker

 Huh!!puas hati sekarang,dah dapat apa yang dihajati selama nie...niat nak beli tu memang dah lama...cuma,nanti2 dulu.... ,semenjak dua menjak nie asyik giat  bukak website Lazada je ,hati pulak berkobar2 ingin mendapatkannya jugak!...tambah pulak jari-jemari nie pun dah gatal,nak clik beli online aje......hahaha,dah selamat dah duit aku dalam bank ....
 Tambahan pulak,anak2 suka makan waffle,asal gi Econsave jer,memang  terpaku kat depan kedai waffle tu....dahlah mahal.tu lum lagi kita nak pilih intinya...harga pulak tu lain2 mengikut jenis2 inti-jem /coklat/peanut/butter dsb....
Lepas nie kita nak google resepinya pulak.....dah tak sabar2 nk buat sendiri kat rumah nie.....

Nak beli jugak?? Jom kita tengok apa lagi yang ada kat Lazada.....
UNTUK WAFFLE MAKER ...

http://www.lazada.com.my/takada-waffle-maker-isb-068-white-61148.html 

1 comment:

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....