Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Friday, 6 September 2013

Bergaya lepas makan kenduri

 Alhamdullilah,lepas habis satu majlis jamuan hari raya di KPI ,terus pula menyambung makan di kediaman rumah Cikgu Arifuddin sempena majlis pernikahan anaknya... bertuah sungguh diri nie  dapat berjalan di red carpet....Wow! glamer gitu.....anak dara tu memang nak amik berkat..manalah tau kan jdohnya sampai cepat...



Sebenarnya masa nie perut memasing memang dah penuh ,lepas jamuan hari raya kat KPI tu.....tapi nak jugak isi lagi .....at least ,jamah sikitlah kan...sian tuanrumah penat2 amik katering .....


 pose dari adik "Lunaa" yang cukup bergaya......errmmm,ada gaya model x?...hihihi

 anak dara dan mak dara sedang melaram di red carpet....si anak ntah gi mana dah....

 sekali lagi pose dari adik -Wyda...


 Lepas habis makan kenduri,sambil nak balik tu sempat lagi cari side2 yang cantik utk sesi photografi....yeah gitu.....

Pak cik dan mak cik nie jiran sebelah rumah,biasanya kalau ada kenduri ke apa,kami akan ajak saing sekali dgn diorang nie.....memang cukup ramah mereka nie.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....