Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Monday, 4 June 2012

Photo Contest by Canon


Dan selamat petang semua.....
Semoga dihari ini dan minggu pertama dalam bulan June ini,semuanya sihat2 dan happy selalu di samping anak2 dan suami.

Hari ini x ada entry masak2,cuma entry untuk contest sahaja.....saya ada join satu photo contest ni,nak minta tolong jasa baik kawan2.. vote utk saya,boleh x?.....harap kawan2 dapat tolong saya k.......
Untuk yang sudi vote photo contest,Klik kat link dibawah,kemudian klik vote for me.Kawan2 yang sudi tolong vote ,saya ucapkan berbanyak2 terima kasih yea...jumpa lg....bye...






1.http://www.canon-asia.com/ixus/charming/
2.http://www.canon-asia.com/ixus/please-vot-2/

2 comments:

  1. cantik rupa pancake awak ni ..saya kalau buat jadik rentung je..hahahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. pancake tu baru2 nak mencuba buat,alhamdullilah menjadi ,seronok sgt2....

      Delete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....