Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Sunday, 16 March 2014

Jom join Peraduan ini


Malam nie nak war2 sikit cerita ,tp bukan pasal makanan,tapi nak citer pasal peraduan nie,masa saya join dan hantar borang tu,datenya dah dekat2 nak tutup....(28 Feb 2014)...Bila bukak balik website nya,tarikh tutupnya dilanjutkan ke 31 Mac 2014.Masih sempat lagi kalau korang nak join.....
saja2,suka2 je nak join,manalah tau untung nasib bertuah.....


Nak lebih detail lagi klik ASNB....Lumayankan hadiahnya.....
Sesiapa yang ada simpanan ASB sudi2kan join....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....