Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Friday, 8 November 2013

Dah dapat apa yg ditunggu-tunggu selama ini....

Jalan-jalan dgn cik abg kat satu kedai hardware tu di Mines shopping complex,jumpa pulak loyang bentuk cam gini.....memang dah lama teringin nak beli,tapi nanti2 dulu......asyik2 nanti -nanti dulu,alamat tak beli langsunglah.......hari tu nekad nak beli jugak,walhal purse kosong tu,nak mintak cik abg duit,malulah.....tapi kalau nk beli selain drp peralatan baking tak malu pun.....hihihi....

Nak tak nak gilah cari mesin ATM dulu,tapi brg dh masuk bakul dah....nasib baik mesin ATM tu dekat aje dgn kedai hardware tu.....(saya kalau jln dgn cik abg kena kosongkan purse,tapi kalau jln sendirian @dgn anak2 kena penuhkan...)

Beli tak boleh banyak2,sebab ada komitmen lain yg patut di utamakan dulu.....sebab tu kalau gi jln2 dan yg berkenaan mesti sambar satu.....bulan lepas angkut oven kat Seng Heng...



 Selalu kalau pergi tecso ke,giant@ billion ,memang selalu belek2 loyang nie....cuma hati kata beli nanti2 lah....

ada sale,tu yang beli kat Seng Heng,murah harganya RM 289,kapasitinya 42 L....tp kena jadi ahlilah...baru dpt hg sale tu...

Bila dah ada oven baru nie,kenalah rajin sikit membaking...tapi tak apa anak ke 2 tu pun suka jugak membaking,lepas nie kita sama2 membaking yea wawa....

2 comments:

  1. Myda..ang dah beli oven..dah beli loyang..mmg kena rajin...lepas ni masukkan mcm 2 resepi membaking pulak ya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..pasal baking membaking nie pun pilih resepi yg betul2 nk mkn..lau x rugi x da sapa nk mkn nanti..

      Delete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....