Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Thursday, 3 January 2013

Tahun baru rumah pun baru


1.10am-mata belum mengantuk lagi,nak selitkan sikit2 entry yang dah lama gambarnya bersarang dek kerana ke'busy'an memindahkan barang2......

Gambar di atas adalah sudut pandangan ruang tengah,diambil dari bahagian depan,dikelilingi dengan bilik2........Nun di hujung sekali tu adalah dapur.

Gambar dibawah nie baru sudut pandangan ruangan dapur.Masa gambar di ambil,masih belum siap sepenuhnya.



Ok,cukuplah utk kali ini.

2 comments:

  1. nmpk cntik dapurnya....:)
    rumah sy nie pun bru setahun ddknya....pindah awal thun lepas....hehe...
    selamat duk umh bru........:)

    ReplyDelete
  2. thanks asyifa....
    kalau x dek kerna tuanrumah yg kami sewa nkkan umahnya balik,mmg x kan kami dok umah baru...
    tp mmg best dpt dok umah baru,dgn segala dapur yg baru,cuma nak msk yg best2 tu belum terlintas lg,di +++ dgn anak2 sek, nie kemas2 brg pun belum sudah lg,uhuk..uhuk..uhuk...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....