Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Tuesday, 22 January 2013

Kelebihan istighfar

Dah lama betul kan tuanrumah nie menyepikan diri,asyik sibuk jer,org lain pun sibuk gak,tapi boleh jer update entry.....hikhikhik..Sebenarnya penat  sgt2 badan sebab pindah rumah,kekadang tu  teman anak2 buat kerja sekolah.....ditambah pulak dgn mata yg asyik nak layu jer......tu yg x de mood nak bukak blog....
Tapi ada masanya tu singgah gak blog2 ,baru jer nak pegang keyboard anak pulak dh sibuk nak mengemping.......
Last2 dok depan tv ,sambil tgk tv jom kita beristighfar sama-sama.....

Gambar: Mari Istighfar

2 comments:

  1. as salam.. datang berziarah.. n polow terus...semoga ukhwah berpanjangan..

    salam dan selawat buat junjungan besar nabi Muhammad SAW...

    ReplyDelete
  2. waalaikummussalam wbt....terima kasih banyak2 sudi berkunjung kemari...jom sama2 kita berselawat sambil2 surf internet...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....