Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Wednesday, 31 October 2018

Breakfast karipap



Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Terima kasih jiranku rajin sangat bagi kuih karipap ini untuk breakfast ...
kuih yang tak asing lagi,memang suka makan kuih ni...walaupun tak rajin nk membuatnya,biasanya kalau nk makan beli je,teringin pun cuma seketul 2 je,baik beli boleh terus ngap...


Sejak tak ada teman ni,makan pun tak berapa nak lalu...kadang2 tu mmg skip breakfast,makan tengahari terus hingga ke petang @malam.

Karipap inti kentang


1 comment:

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....