Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Wednesday, 27 August 2014

Tak susah nak cari air ini


Kisah kelahiran yang lepas ,tahun 2010,teringin sangat nak tarikh 10/10/10.Alkisahnya,2 hari sebelum tarikh itu saya cuba minum air musofa ini,dengan harapan baby akan keluar pada tarikh 10/10/10....masa tu kandungan dah masuk minggu ke 38++,duedate sepatutnya 16/10/10.Tarikh tu tak dapat malah saya tak sempat  pun bersalin di hospital......last2 besalin dalam kereta...hahaha..

La nie, nak jugak tarikh 31 /8/2014,agak2 boleh x?....hihihi....macam2 lah saya nie kan....dah standby dah air musofa nie.....beli siap2,kalau boleh nak keje dulu ,cukupkan bulan nie...lepas2 nie bolehlah cuti panjang....yahooo!!!!....

3 comments:

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....