Semanis Epal Hijau

Semanis Epal Hijau

Sunday, 25 August 2013

Open house@ rumah bos

hari nie banyak betul org buat open house......umah adik pun ada gak wt ..tp x dpt den nk gi coz keje petang...cuma sempat gi umah boss jer...bergambar dgn Prof Dr Muhaya...
emak & adik2 pun ada jugak selit2....
Kami tiba dah tengahhari,Dr Azmi pesan sapa2 yang tak keje suruh datang awal..tapi fikir2 bila datang awal nanti,makanan tak siap pulak.....dah nak kena tunggu...tapi bila sampai sana,kami dimaklumkan jamuan nie dah start awal jam 8.00pagi.....
Sampai je,kami terus cari tempat dan amik makanan...sambil makan2 anak2 sibuk nak mandi kolam pulak dah....ada nampak kelibat-kelibat artis yang datang,member dapat tangkap dgn Linda Onn,Azizah Ariffin...saya cuma dpt tangkap dgn Catriona Ross aje..Di satu sudut meja depan kelihatan Nora dan family tengah makan.....
Foto
Time nk  jumpa Dr Mohaya ,terserempak pulak dgn Catriona Ross....
yg nie snap lepas makan,,,abis dh lipstik2...dek makanan punya pasal....huhuhu...takpe2....janji dpt snap...tinggal mak2 dan anak2 dara jer,yang lain-lain tu dah gi belakang cari kolam renang,tak dapat mandi,main-main air pun jadilah.....

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana anda sudi meninggalkan komen.In Sha Allah akan saya kunjungi blog anda .....